loading
views

Olympia CEO Slaghekke legt functie neerLogo5 augustus 2009

Marcel Slaghekke, CEO van uitzendbureau Olympia en met 51 procent grootaandeelhouder van het in Frankfurt beursgenoteerde Olympia Flexgroup AG trekt zich na 22 jaar terug uit de dagelijkse leiding en is voornemens tot de Raad van Commissarissen toe te treden.

Hij zal zich in deze rol zich verder verdiepen in met name onderwerpen als franchiseontwikkeling en strategische beleidsvorming. De Raad van Bestuur bestaat nu uit Michiel Schlatmann en Hans van der Wurff.

Succesvol uitzenden
In 1987 kocht Slaghekke Olympia, dat destijds zeven vestigingen telde. In 2007 nam Olympia het beursgenoteerde Duitse Allbecon over. Als commissaris gaat hij zich meer op afstand bemoeien met de ontwikkeling van de onderneming. Slaghekke komt bovendien eindelijk toe aan een lang gekoesterde wens; het schrijven van een boek over zijn visie op succesvol uitzenden.

Verdiensten Slaghekke – uitbouwen en internationalisering
Marcel Slaghekke kocht in ’87 Olympia Uitzendbureau en bouwde dit uit van zeven vestigingen tot de vijfde speler van de Nederlandse markt met een omzet van ca. € 200 miljoen en een totale omzet in Europa van meer dan € 370 miljoen. Een grote stap was de internationalisering door de overname van het Duitse beursgenoteerde Allbecon met meer dan 40 vestigingen in Duitsland, Polen en Zwitserland. Ook in deze landen is afgelopen jaar het franchiseconcept dat Olympia in Nederland succesvol heeft ontwikkeld geïmplementeerd.

Volgende fase
Olympia is volgens Slaghekke in staat tot verdere groei door een jarenlange consequente strategie en nu klaar voor de volgende fase. “Ik heb het volste vertrouwen dat het huidige management erin slaagt de groei van de afgelopen jaren voort te zetten en het marktaandeel van Olympia verder uit te bouwen”, aldus Slaghekke.

Gerelateerd nieuws
> Olympia Uitzendbureau Franchise Award 2009
> Olympia verwacht afboeking op goodwill
> Olympia Flexgroup: Hans van der Wurff nieuwe CFO
> Allbecon Olympia 18,5% omzetgroei
> Startschot voor Allbecon Olympia

Bron: Olympia, 5 augustus 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek