loading
views

Tempo-Team en DELA starten samenwerking


 
| FlexNieuws » |
 

Logo Tempo-Team29 juni 2009

Uitzendorganisatie Tempo-Team, onderdeel van Randstad Holding NV, en Coöperatie DELA gaan een exclusieve samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking krijgen nabestaanden hulp wanneer zij na een overlijden de arbeidsmarkt (opnieuw) gaan betreden.

René van der Velden, manager Nazorg van DELA: “met deze exclusieve samenwerking richten we ons op mensen die hun partner hebben verloren. Zij moeten dan vaak reïntegreren in de arbeidsmarkt, terwijl ze soms jaren of zelfs helemaal geen betaald werk hebben hoeven doen. Samen met Tempo-Team helpen we hen bij het volgen van een opleiding en het vinden van een nieuwe baan. Een mooie aanvulling op onze bestaande nazorgdienstverlening.”

Maatschappelijk betrokken
Speciaal opgeleide nazorgconsulenten van DELA helpen nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken na een overlijden. Ze helpen de praktische en financiële gevolgen van het wegvallen van een dierbare te beperken. Ook kunnen zij emotionele hulp regelen. Samen met nabestaanden brengt de consulent in kaart wat er allemaal geregeld moet worden en schakelt desgewenst betrouwbare specialisten in, zoals Stichting Korrelatie, Verhuizen Zonder Zorgen, ABAB en Tempo-Team. Het nieuwe initiatief sluit goed aan bij de maatschappelijke betrokkenheid van Tempo-Team.

Over Tempo-Team
Met 1800 eigen medewerkers, 300 vestigingen en ongeveer 35.000 mensen aan het werk is Tempo-Team de tweede uitzendonderneming in Nederland. Tempo-Team biedt een compleet aanbod van diensten op het gebied van arbeid: uitzenden, detacheren, werving & selectie, opleiden, reïntegratie, outplacement en aanneming van werk. Tempo-Team is bovendien partner van War Child en VSO en levert daarme een professionele bijdrage aan projecten in ontwikkelingslanden. Onlangs is Tempo-Team voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever bij de ‘Great Place to Work’-verkiezing.

Gerelateerd nieuws
> Uitzender Tempo-Team wint innovatieprijs

Bron: Tempo-Team, 18 mei 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek