loading
views

Harvey Nash detacheert voor Belastingdienst


 
| FlexNieuws » |
 

HarveyNashLogo23 juni 2009

Detacheerder Harvey Nash Nederland is door de Belastingdienst geselecteerd als first tier broker voor de inhuur van externen. De samenwerking volgt op een aantal aanstellingen binnen de overheid dit jaar, zoals de ministeries van EZ en OCW.

Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 35 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met intentie tot verlenging.

Samenwerking Nash en Belastingdienst
Binnen haar rol als first tier broker is Harvey Nash verantwoordelijk voor de vakgebieden finance, procurement, audit, ICT, legal, informatiemanagement, proces- en projectmanagement, communicatie & marketing en resourcemanagement & organisatieadvies. De Belastingdienst heeft Harvey Nash geselecteerd op basis van kennis, kwaliteit en een scherpe prijsstelling.

Goed zicht op personeelsplanning publieke sector
Jan Leen ’t Jong, directeur van Harvey Nash Nederland: “Uiteraard ben ik zeer verheugd dat wij met ons dienstenportfolio een prijs/performance verhouding hanteren die aansluit bij het wensenpakket van de Belastingdienst. Door onze eerdere ervaring met soortgelijke contracten bij overheidsinstanties, hebben wij goed zicht op hetgeen er verwacht wordt met betrekking tot personeelsplanning binnen de publieke sector. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze samenwerking wederom tot een succes zal leiden.”

Gerelateerd nieuws
>Sterkere regie op externe inhuur bij Rijk

Bron: Harvey Nash, 23 juni 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek