loading
views

Payroll Company: 1000 werknemers – dagje dierentuin4 juni 2009
Het bedrijf vierde op deze originele wijze de aanstelling van de duizendste medewerker.

Payroll Company trakteerde zaterdag 360 klanten en relaties met hun gezinnen op een dagje Dierenpark Emmen.

Leuk bedrijfsuitje
Payroll Company nodigde haar relaties uit om te komen met hun hele gezin: “Het zijn veelal ondernemers die al heel vaak van huis zijn en vrijwel altijd alleen naar feestjes gaan. Op deze manier heb je een leuk bedrijfsuitje en ook nog eens een gezellige dag met het hele gezin. Met succes, getuige de lovende respons die wij hierop krijgen.’’

Wegwerpcamera
Alle aanwezige kinderen – zo’n 140 stuks – kregen bij binnenkomst in de dierentuin een wegwerpcamera. De foto’s die zij daarmee gemaakt hebben kunnen zij inzenden om kans te maken op één van drie prijzen die Payroll Company zelf uitreikt.

Pasgeborend eland Dierenpark Emmen De 11-jarige Martijn Deuring uit Borger legde de eerste stapjes van dit pasgeboren elandje in Dierenpark Emmen vast

Zowel de ingezonden foto’s als een verslag van de dag zijn binnenkort te bekijken op de onlangs totaal vernieuwde website www.payrollcompany.nl.

Payroll Company
Sinds de oprichting van Payroll Company vijf jaar geleden groeide de onderneming onder het motto ‘Your people, our business’ uit tot Noord-Nederlands marktleider in Payrolling. Inmiddels telt Payroll Company vier vestigingen. Naast het hoofdkantoor in Emmen zijn er verkoopkantoren in Groningen, Amsterdam en Utrecht. Het is de bedoeling dat er dit jaar nog twee verkoopkantoren worden geopend, waaronder eentje in Enschede.

Bron: Payroll Company, 4 juni 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek