loading
views

Ronald Kardol nieuwe algemeen directeur Creyf’s NederlandCreyf's logo
4 juni 2009

Ronald Kardol (47) is benoemd tot algemeen directeur bij Creyf’s Nederland. Per 1 juni 2009 is hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering, het strategisch beleid en het bedrijfsresultaat van Creyf’s, de MKB-speler voor de Nederlandse uitzendbranche. Ronald was hiervoor algemeen directeur van ASA Student.

ASA Student
Van 2004 tot 2007 was Ronald al werkzaam voor Creyf’s Nederland in de functie van operationeel directeur. In deze periode richtte hij zich met name op de operatie en sales van de organisatie. In de tussentijd was hij werkzaam bij ASA Student, als algemeen directeur, waar hij recentelijk met de organisatie de verkiezing van ‘Flexmarkt Specialist van het Jaar 2009’ won. Ronald is sinds 1999 werkzaam in de uitzendbranche, waarbij hij de eerste vier jaar werkzaam was als sales directeur bij Vedior.

Creyf’s is een MKB-speler
“Ik ben terug bij een mooi bedrijf waar ondernemersmentaliteit de boventoon voert”, vertelt Ronald Kardol. “De cultuur van Creyf’s wordt gekenmerkt door drie karakteristieken; no-nonsense, snelheid en ondernemen. Dat past bij mij. Mijn doel is om Creyf’s weer goed op de kaart te zetten als dé MKB-speler in de uitzendbranche. Dit wil ik bereiken door de juiste focus te leggen op de operatie en goed te luisteren naar onze klanten, flexkrachten en eigen medewerkers.”

Gerelateerd nieuws
> Creyf’s wint zilver bij Uitzendbureau van het Jaar 2009
> Creyf’s Uitzendbureau van het Jaar 2008

Bron: Creyf’s, 4 mei 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek