loading
views

Uitzendplaats.nl: Makelaarsland voor banen

26 februari 2009
Uitzendplaats.nl is daarentegen geen concurrent voor uitzendbureaus. Er zijn namelijk al vele uitzendbureaus die vacatures plaatsen en kandidaten benaderen op Uitzendplaats.nl. Elk bedrijf klein of groot kan dan ook gebruik maken van Uitzendplaats.nl, aldus het online uitzendbureau. De huidige economische situatie biedt volgens hen kansen voor innovatieve vooruitstrevende bedrijven.

Vorig jaar 1 oktober 2008 is het online Uitzendbureau Uitzendplaats.nl van start gegaan, juist in de periode dat de uitzendmarkt inklapte. Uitzendplaats.nl verschilt met andere uitzendbureaus door geen uitzendtarief te vragen.

Uitzendplaats.nl
Bedrijven kunnen op de site aan de hand van uitgebreide werkprofielen, passende en beschikbare kandidaten benaderen voor werk. Vervolgens kunnen bedrijven kiezen om de nieuwe werknemer zelf of via de payroll te verlonen. Payroll, zo geeft het online uitzendbureau aan, heeft dezelfde flexibele voordelen als uitzenden, omdat bedrijven zelf de selectie met Uitzendplaats.nl kunnen maken en is al snel 30% goedkoper.

Kostenbesparend alternatief
Lonen zijn bij de meeste bedrijven de hoogste kostenposten. Aangezien bedrijven momenteel zoveel mogelijk kosten besparende maatregelen doorvoeren is Uitzendplaats.nl daarom erg intrek, aldus het bedrijf. “Ondanks dat de start van elk bedrijf een enorme uitdaging is zijn we op het juiste moment in de markt gesprongen. Door bedrijven een goed en kostenbesparend alternatief aan te bieden,” aldus Franck Antonides directeur Uitzendplaats.nl.

Uitzendplaats.nl is soort Makelaarsland
Uitzendplaats.nl zegt vergelijkbaar te zijn met Makelaarsland, dat verkopers zelf de middelen biedt om hun huis te verkopen via het internet. Daarnaast beschouwt Uitzendplaats.nl hun beschikbare kandidaten niet als uitzendkrachten. Het zijn mensen van jong tot oud die op zoek zijn naar tijdelijk werk, vast werk, stages, startersfuncties en freelancers die opzoek zijn naar projecten of klussen.

Gerelateerd nieuws
> StudentenWerk: meer internetbedrijf dan uitzendbureau
> Niveau wervingssites bedrijven onvoldoende

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »
HRMmeer HR-nieuws »

Bron: Uitzendplaats.nl, 24 februari 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek