loading
views

Recruit a Student opent deuren in Utrecht

Logo Recruit a Student
19 februari 2009

Het landelijke uitzendbureau voor HBO- en universiteitsstudenten, Recruit a Student heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht.

De vestiging is het eerste franchisekantoor van Recruit a Student en wordt geleid door de zelfstandige ondernemers Linda Fait (27) en Sanne Veltman (27). Beiden waren al werkzaam bij Recruit a Student. Fait richtte eerder een ander uitzendbureau op, in Brabant.

Dienstverlening KPN en Capgemini versterkt
Het studentenuitzendbureau richt zich op chauffeursdiensten voor het openbaar vervoer, administratieve werkzaamheden voor zakelijke dienstverleners, facilitaire taken in de zorg en werkzaamheden voor horeca en evenementen. De vestiging in Utrecht versterkt de dienstverlening aan de bestaande opdrachtgevers KPN en Capgemini. Ook breidt Recruit a Student de regionale poule voor tijdelijke chauffeurs flink uit. De uitzendorganisatie heeft verder vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zwolle.

Gemotiveerde uitzendkracht – goed en snel resultaat
”Utrecht is met 65.000 studenten een van de grootste studentensteden van Nederland. Een goede bijbaan betekent voor de student leuke en nuttige werkervaring en extra inkomsten. Wij zetten enthousiaste ambitieuze studenten in, die echt meedenken. Een slimme gemotiveerde uitzendkracht betekent voor onze opdrachtgever goed en snel resultaat, zonder vaste lasten. Opdrachtgevers hebben baat bij de flexibiliteit en het enthousiasme van onze studentuitzendkrachten”, aldus de oprichters van Recruit a Student Utrecht.

Uitzenden, werving & selectie en payroll
Recruit a Student verzorgt landelijke uitzending, werving & selectie en payroll in chauffeursdiensten, administratie, call centers, horeca en evenementen. De uitzendonderneming werd in 1999 opgericht door Jaap Dietz en Remco Beijer.

Gerelateerd nieuws
> Recruit a Student neemt Nl.Mobility over

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: Recruit a Student, 19 februari 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek