loading
views

02 2009 – Monster Employment Index januari 2009

Datum Februari 2009
Titel Online vacatures naar laagste punt in 3 jaar
Auteur/Bron Monster
Document Monster Employment Index januari 2009
Samenvatting Het aantal online vacatures is afgelopen maand met ruim een derde afgenomen. Met 123 punten stond de Index 35 procent lager dan een jaar geleden, en bereikte daarmee het laagste punt in 3 jaar. “Veel bedrijven brengen het aantal tijdelijke krachten en flexwerkers terug, wat leidt tot een daling van het aantal vacatures. Tot een aanzienlijke daling van de werkgelegenheid heeft het echter nog niet geleid. Dit toont wederom de opmerkelijke veerkracht van de Nederlandse arbeidsmarkt. Ondanks de dalende vraag ligt het online vacatureaanbod in de gezondheidszorg en de juridische sector hoger dan een jaar geleden.”

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek