loading
views

Uitzender More neemt GB2 Recruitment over

Logo More
9 februari 2009

GB2 Recruitment, met Gwendolyn de Vos van Steenwijk en Georgette Wiersma als Managing Partners, is per 1 februari 2009 overgenomen door More, the art of work.

Door het bundelen van de krachten worden uitzender More, the art of work en GB2 gezamenlijk een full service bureau. Met de overname heeft het bedrijf zowel werving & selectie, als uitzenden en detacheren in het dienstenpakket. Per 1 februari zal GB2 Recruitment dan ook van naam veranderen en in zijn geheel verder gaan onder de naam More, the art of work!

Hoog opgeleide professionals

GB2 Recruitment is een werving- en selectie bureau dat vanuit een eigen netwerk de markt benadert. GB2 bemiddelt hoog opgeleide professionals met een sales, marketing of communicatie achtergrond en biedt daarnaast ook een management ondersteunende tak voor PA’s en secretaresses.

Netwerkmarketing
More werkt volgens het Social Network principe; dat houdt in dat nieuwe leden altijd door bekende moeten worden aangebracht. Netwerkmarketing, in de VS al geruime tijd bekend en succesvol, gaat uit van het principe dat een dienst of product niet beter kan worden aangeprijsd of geintroduceerd dan door een referentie.

Werving & selectie, uitzenden en detacheren in dienstenpakket
Door het bundelen van de krachten worden More, the art of work en GB2 gezamenlijk een full service bureau. Hierdoor vindt er niet uitsluitend werving & selectie plaats maar vallen ook uitzenden en detacheren binnen het dienstenpakket. Opdrachtgevers kunnen kiezen uit een breed scala van mogelijkheden. De persoonlijke manier van werken met de kandidaten en opdrachtgevers blijft uiteraard de kracht.

Gerelateerd nieuws
> Detacheringsbureau ClientFirst: overname Fysion

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: More, the art of work, februari 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek