loading
views

DPA schikt met ex-CEO, Smit krijgt premie

31 januari 2009
De juridische acties die, als uitvloeisel van de geschillen, door beide partijen zijn gestart in deze zaak, zijn stopgezet. Onderdeel van de overeenkomst is dat partijen geen nadere mededelingen over de inhoud zullen verstrekken. Dit maakte de detacheerder bekend in een persbericht van 28 oktober.

Intermediair DPA Flex Group en Peter Smit, voormalige CEO van DPA, hebben een overeenstemming bereikt omtrent de geschillen die zijn ontstaan na de beëindiging van zijn aanstelling als CEO.

Smit ontvangt vertrekpremie
De over en weer gelegde beslagen zijn opgeheven. DPA had beslag laten leggen op de vertrekpremie van Smit; in totaal vorderde de detacheerder zo’n euro 1,4 mln van de voormalige CEO. Smit legde op zijn beurt voor hetzelfde bedrag beslag op een eindbetaling van een niet nader genoemde derde partij aan DPA, vanwege vermeende reputatieschade, aldus DPA.

Voorbarige gevolgtrekkingen
De detacheerder stelt dat de strikte regelgeving DPA verplicht tot het onverwijld openbaar maken van koersgevoelige informatie. “Thans kan worden geconcludeerd dat de hieraan in diverse publicaties verbonden gevolgtrekkingen mogelijk voorbarig zijn geweest. Het is uitdrukkelijk niet de intentie geweest van DPA om afbreuk te doen aan de reputatie van Smit.”

Gerelateerd nieuws
> Ex-CEO DPA eist miljoen vertrekpremie op

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: DPA, 30 januari 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek