loading
views

Impact Interim neemt TOP Interim over

Logo Humares
Logo Impact Interim

22 januari 2009
Uitzendorganisatie Humares meldt dit vandaag in een persbericht. Impact Interim heeft na de overname 15 kantoren, een omzet van meer dan € 40 miljoen en stelt dagelijks ongeveer 1.150 mensen te werk.

Met de overname van branchegenoot TOP Interim, versterkt Impact Interim, onderdeel van de Nederlandse Humares Groep, haar positie op de Belgische uitzendmarkt. TOP Interim telt vier kantoren in Wallonië, één in Brussel en één in Vlaanderen (Mortsel).

Top Interim goed voor 30% omzet
Caroline Santermans, afgevaardigd bestuurder van Impact Interim toont zich tevreden met de overname. “De afgelopen jaren noteerden we groeicijfers van meer dan 20% en deze groei willen we graag voortzetten”, aldus Santermans. Volgens Alain Dehaze, CEO van Humares Groep, zal de toevoeging van uitzendorganisatie TOP Interim goed zijn voor 30% van de totale omzet.

International Distance Matching
Santermans: “de vestigingen van TOP Interim richten zich momenteel volledig op het werven van lokaal personeel. Ze zullen voortaan toegang krijgen tot ons International Distance Matching concept. Dit betekent dat zij personeel in knelpuntberoepen kunnen aanwerven via de internationale rekruteringskantoren van de Humares Groep. Hierdoor zullen zij nog beter in staat zijn om opdrachten van klanten in te vullen.”

TOP Interim
Liliane Ceraulo, afgevaardigd bestuurder van TOP Interim : “de Humares Groep beschikt over een stevige organisatie en over een menselijke dimensie. Ik ben ervan overtuigd dat onze integratie in deze groep nieuwe groei- en ontwikkelingsmogelijkheden zal bieden voor onze medewerkers.” Impact Interim en TOP Interim smelten samen in een enkele organisatie. De integratie onder één merknaam wordt voorzien voor de tweede helft van 2009. TOP Interim telt vestigingen in Charleroi (2), Luik, La Louvière, Brussel en Mortsel. Impact Interim heeft kantoren in Boom, Geel, Genk, Gent, Hasselt, Leuven, Merksem, Neerpelt en Zaventem.

Gerelateerd nieuws
> Humares en De Smedt doen overname
> Humares 100% aandelen in Impact Interim

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: Humares, 22 januari 2009

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek