loading
views

01 2009 – Trendrapport 2008. Het jaar van de ommezwaai?

Datum Januari 2009
Titel Ontspanning arbeidsmarkt in 2009?
Auteur/Bron WSE
Document Trendrapport 2008. Het jaar van de ommezwaai?
Samenvatting Gezien de economische voorspellingen voor 2009 wordt ook in Vlaanderen een afname van de groei van het aantal werkenden in 2009 verwacht. Dit concludeert het steunpunt Werk en Sociale Economie (WSE) in het ‘Trendrapport 2008. Het jaar van de ommezwaai?’ Het trendrappport biedt een overzicht van de ontwikkelingen op de Vlaamse arbeidsmarkt sinds 2005 tot op heden en plaatst de belangrijkste trends in een Belgisch en Europees perspectief. Bovendien bevat het een indicatieve prognose van de Vlaamse arbeidsmarkt tot het jaar 2030. De uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt worden hier belicht.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek