loading
views

Beoordeelmijnrecruiter.nl: transparante werving & selectie

Beoordeelmijnrecruiter.nl20 januari 2009

De wereld van werving & selectie transparanter maken en recruiters stimuleren om hun vakgebied verder te professionaliseren; dat is het doel van de nieuwe site, Beoordeelmijnrecruiter.nl.

Beoordeelmijnrecruiter.nl wil werkgevers, werknemers, werkzoekenden en recruiters naar eigen zeggen een platform bieden waar de dienstverlening wordt beoordeeld. Op de homepage staan de top 10 van recruiters en de top 10 van werving- en selectiebureaus.

Dienstverlening – referenties en keurmerk
De beoordelingen kunnen worden gebruikt als onderscheidend vermogen en dienen als referenties voor toekomstige dienstverlening. Beoordeelmijnrecruiter.nl hoopt dat werving & selectie bureaus en recruiters het logo van Beoordeelmijnrecruiter.nl op hun site en onder hun e-mail gaan gebruiken als een keurmerk waarin zij aan hun klanten laten zien dat zij hun vak professioneel uitoefenen en volstrekt transparant zijn over hun dienstverlening.

Beoordeling dienstverlening
Beoordeelmijnrecruiter.nl is volgens het bedrijf geen platform waar iedereen van alles over iemand kan zeggen. Schelden, grof taalgebruik, mensen beledigen of kwetsen is niet toegestaan. Alle beoordelingen worden gefilterd op onwelvoeglijk taalgebruik en gecontroleerd op de naleving van regels vermeld op de site. Als een recruiter niet met naam zichtbaar wil zijn op Beoordeelmijnrecruiter.nl gebeurt dit ook niet. De beoordeling wordt dan alleen gekoppeld aan de dienstverlening van het werving & selectiebureau en dus niet aan de persoon.

Meer zicht op kwaliteit
Recruitment is nog steeds een echt vak, aldus de initiatiefnemers van de nieuwe site. Bureaus die daadwerkelijk toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen hebben, worden volgens hen veelal overschreeuwd door de ‘CV-schuivers’ die snel willen scoren. Er is al jaren vraag bij werkgevers, werkzoekenden en bureaus om meer zicht te krijgen op kwaliteit.

Gerelateerd nieuws
> Banners als wervingsmiddel: irritant of doeltreffend?
> Meer dan de helft recruiters neemt telefoon niet op
> Werving- en selectiebureaus gepasseerd

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: Beoordeelmijnrecruiter.nl, januari 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek