loading
views

LTO Seizoenarbeid: vernieuwd digitaal loket


19 januari 2009

LTO Seizoenarbeid biedt payrollservice aan agrarische ondernemers en beschikt nu over een vernieuwd digitaal loket.

Vanaf 14 januari 2009 kunnen agrarische ondernemers gebruik maken van dit vernieuwde digitale loket. Naast het aanvragen van TWV’s (tewerkstellingsvergunningen), zorgverzekeringen is het nu ook mogelijk om online de personeelsadministratie te regelen.

Lastenvermindering
LTO Seizoenarbeid ondersteunt al jaren ondernemers bij het aanvragen van tewerkstellingsvergunningen en zorgverzekeringen. Omdat LTO Seizoenarbeid als doelstelling heeft de administratieve lasten voor de ondernemer te verminderen is het dienstenpakket in 2008 uitgebreid met payrolling en heeft LTO Seizoenarbeid veel geinvesteerd in het doorontwikkelen van haar unieke computersysteem.

Contracten in mailbox
De agrarische ondernemer die gebruik maakt, of gebruik wil gaan maken, van de dienst payrolling kan alle personeelszaken voortaan met enkele drukken op de knop regelen. Het aanmelden van nieuwe medewerkers, online de uren doorgeven aan LTO Seizoenarbeid Payrolling en de contracten ontvangen in de mailbox.

Partner van Nedflex
Een koppeling met zowel de database van de Zilveren Kruis Achmea als de database van Nedflex maakt deze dienst uniek in zowel de agrarische sector als de uitzendbranche. Gegevens die de ondernemer invoert, worden direct geëxporteerd naar Zilveren Kruis Achmea. Geen papierwerk of wachten op polissen. De medewerker is binnen 24 uur verzekerd. Datzelfde geldt voor de personeelsadministratie. Met enkele handelingen wordt de medewerker ingevoerd bij Nedflex, de payrollpartner van LTO Seizoenarbeid.

VCU
De samenwerking met Nedflex zorgt er voor dat LTO Seizoenarbeid Payrolling volledig gecertificeerd is. Zelfs het VCU certificaat is aanwezig, wat redelijk uniek is in de payrollsector. Dit samen met de jarenlange ervaring maakt Nedflex een gedegen partner voor LTO Seizoenarbeid. Het digitale loket speelt hiermee in op de behoefte van de agrarische ondernemer om de zaken goed op orde te hebben.

Gerelateerd nieuws
> Achtergrondinformatie LTO Seizoenarbeid Payrolling
> LTO gaat in payroll

FlexNieuws – lees meer over de flexmarkt »

Bron: LTO Seizoenarbeid, persbericht 14 januari 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek