loading
views

Uitzendbureau voor wijnadviseurs van start

Logo Wine Masters
14 januari 2009

Vinoloog Corria Houthuizen is per 1 januari 2009 officieel gestart met een gespecialiseerd uitzendbureau voor wijnadviseurs: WINE Masters. Het uitzendbureau werft en selecteert sinds enkele maanden mensen met een passie voor wijn.

Na een uitvoerige training en opleiding gaan de kandidaten fulltime of parttime als wijnadviseur aan de slag. De eerste geïnteresseerde opdrachtgevers hebben zich reeds aangediend, grote aanwas wordt verwacht uit de hoek van wijnimporteurs, horeca, retail en evenementenbureaus.

Detachering wijnadviseurs
De officiële lancering van het gespecialiseerde uitzendbureau voor wijnadviseurs, ‘WINE Masters’, valt samen met het jaar waarin vinoloog Corria Houthuizen het tienjarig bestaan van haar wijnevenementenbureau WINE Events viert. “Een gat in de markt”, volgens Houthuizen, die de nodige marketing- en verkoopervaring in de wijnbranche opdeed. “Niet alleen de wijnconsumptie in Nederland stijgt al jaren, maar ook het aantal wijnimporteurs en hun aanbod. Elke dag vindt er wel ergens in Nederland een wijnproeverij plaats, de aanbieders hiervan kunnen hun mensen echter niet zeven dagen per week op pad sturen. WINE Masters biedt hiervoor nu een oplossing met uitzending en detachering van wijnadviseurs.”

Specialisatie
Belangrijk aspect van WINE Masters is de uitvoerige aandacht die besteed wordt aan de training en opleiding van de wijnadviseurs. “Dit stelt de wijnadviseurs in staat om op alle niveaus en zowel op groot- als kleinschalige projecten te werken. Naast de algemene opleiding heeft een groot deel van onze wijnadviseurs een specialisatie. Denk hierbij worden aan culinair, port, champagne, wijnlanden of -gebieden, biologische en biodynamische wijnen,” aldus de vinoloog.

Persoonlijke kennismaking
Een persoonlijke kennismaking tussen WINE Masters en de opdrachtgever waarborgt dat alle belangrijke aspecten van bedrijf en de wijnen worden vastgelegd, zodat een adviseur beslagen ten ijs komt. Houthuizen ziet de toekomst van WINE Masters vol vertrouwen tegemoet.

Gerelateerd nieuws
> TMC start TMC Life Sciences op
> Adecco investeert in flexwerkers

FlexNieuwslees meer over de flexmarkt »

Bron: Productschap Wijn, 15 januari 2009


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek