loading
views

Referentie Tjellens


Foto ‘Omdat interactie prettig en efficiënt moet verlopen, is FlexService volledig in onze site geïntegreerd. Onze klanten en medewerkers zijn nu in een handomdraai klaar met de urenregistratie.’

Bob van den Berg, directeur Tjellens

13 januari 2009

Logo

Tjellens helpt organisaties bij het flexibiliseren van hun personeelscapaciteit. In de interactie kiest Tjellens voor film, online en veel persoonlijk contact. FlexService ondersteunt het gehele proces met effectieve controles, adequaat risicobeheer en optimale sturing op kwaliteit en kosten. Tjellens werkt sinds de start in 2006 met FlexService. Meer weten over effectieve interactie? Vraag het bob.vandenberg@tjellens.nl.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek