loading
views

TMC benoemt Rogier van Beek tot CFO

7 januari 2009

TMC kondigt de benoeming aan van Rogier van Beek als CFO van TMC Group.

Hij volgt hiermee Pieter van den Tillaart op, die formeel per 1 januari 2009 is afgetreden. Per 1 februari treedt Van Beek in dienst bij TMC Group. Hij zal tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 april a.s. officieel worden voorgedragen als opvolger van Pieter van den Tillaart in de Raad van Bestuur.

Voorheen werkzaam bij Philips en NXP
De 34-jarige Rogier van Beek, voorheen werkzaam bij NXP Semiconductors, brengt met zijn komst brede ervaring mee op het gebied van integratie- en reorganisatietrajecten, business proces redesign en financial planning & control. Rogier van Beek heeft diverse finance & control rollen vervult waaronder recentelijk die van business unit controller binnen de joint venture tussen NXP en ST Microelectronics. Rogier was binnen het BU management team financieel verantwoordelijk.

Manders
Thijs Manders, CEO van TMC: “We zijn blij verheugd met de komst van Rogier van Beek. Hij kent de business van een aantal van onze belangrijke klanten. Rogier is afkomstig van Philips en NXP en brengt daarmee ook functioneel passende ervaring mee. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat Rogier als persoon perfect past bij TMC als organisatie en dat hij ons RvB-team met succes zal versterken.”

Van Beek
Rogier van Beek voegt toe: “Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de energie, ondernemingsgeest en ambitie binnen TMC. Ik ben ervan overtuigd dat het unieke businessmodel ervoor zorgt dat TMC langdurig succesvol zal blijven in de markten waarin ze opereert. Ik kijk er erg naar uit om alle ervaring die ik heb opgedaan binnen internationale organisaties toe te kunnen passen en om een rol te spelen in de verdere strategische ontwikkeling van TMC.”

Jaarcijfers twee weken uitgesteld
Gezien de benodigde tijd voor de overdracht van activiteiten heeft de Raad van Bestuur van TMC Group besloten de publicatie jaarcijfers 2008 te verschuiven. De jaarcijfers 2008 zullen op 18 maart in plaats van 3 maart worden gepubliceerd.

Bron: TMC, persbericht, 7 januari 2009

FlexNieuws – meer nieuws over de flexmarkt >

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek