loading
views

Oceanwide benoemt nieuwe managing director in Rusland

6 januari 2009

Oceanwide, arbeidsbemiddelaar voor de maritieme wereld, heeft Andrey Shishkin benoemd als nieuwe managing director voor haar activiteiten in Rusland.

Dit maakt het bedrijf in haar persbericht bekend. Shishkin wordt verantwoordelijk voor de verdere groei van de Russische wervingsactiviteiten. Daarnaast zal hij werken aan de uitbreiding van het lokale Russische klantenbestand

Werving zeevarenden
Oceanwide Russia is verantwoordelijk voor de werving van Russische zeevarenden voor de diverse internationale Oceanwide kantoren (onder andere in Nederland, Cyprus, USA, Singapore). Daarnaast bedient Oceanwide Russia haar eigen lokale klanten.

Brede maritieme ervaring
Andrey Shishkin (30) is zeer ervaren in de maritieme sector, zowel op nationaal Russisch als op internationaal vlak. Zijn werkervaring varieert van functies aan boord (van Cadet tot diverse officiersfuncties) tot de oprichting van zijn eigen bedrijf en een positie als directeur van een rederij.

Achtergrond
Na zijn opleiding aan het Maritime College in St. Petersburg en het Makarov State Maritime Academy in St. Petersburg heeft hij verschillende jaren gevaren (van Deck Cadet tot 2nd Officer). In 1999 heeft hij zijn eigen zeer succesvolle maritieme uitzendbureau (SPM Co) opgericht. Later heeft hij zijn bedrijf verkocht aan Norbulk Shipping. In deze nieuwe structuur heeft hij vervolgens de positie van General Director van FMG Shipmanagement ingenomen.

Over Oceanwide
Oceanwide is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van maritiem en offshore personeel. Het bedrijf is actief in de handelsvaart, binnenvaart, visserij en de olie- en gasindustrie. Naast het oplossen van acute capaciteitsproblemen biedt Oceanwide structurele oplossingen voor personele vraagstukken. Oceanwide heeft eigen wervings- en verkoopkantoren in 13 landen op 4 continenten. Oceanwide is een werkmaatschappij van Humares, toonaangevend speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt.

Bron: Oceanwidecrew.com en Humares.com

FlexNieuws – meer nieuws over de flexmarkt »

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek