loading
views

FlexForum, 5 en 6 februari 2009


Wilt u weer helemaal bij zijn?


Kom naar FlexForum!
Een bezoek aan onze klantenmeeting geeft u veel ideeën en praktische handvaten om in 2009 alles wat maar mogelijk is in de software optimaal te benutten.

Locatie Art Rotterdam
FlexService organiseert op 5 en 6 februari a.s. ’s middags vanaf 13.00 uur een meeting voor haar klanten en andere belangstellenden. Bezoekers krijgen gratis toegang tot Art Rotterdam, met of zonder rondleiding. Locatie: Cruise Terminal, Wilhelminakade 699, Rotterdam.

Overzicht functionaliteit – maak kennis met Release 4.0
We geven u tijdens de meeting een gedetailleerd overzicht van zeer handige, reeds in gebruik genomen functionaliteit en laten u kennis maken met de nieuwe Release 4.0. We informeren u ook over onze plannen voor 2009.

Inspirerend en informatief
Aansluitend aan de meeting bieden wij een borrel en kunt u gratis een bezoek brengen aan Art Rotterdam, de beurs voor hedendaagse kunst op de prachtige locatie aan de Wilhelminakade 699 in Rotterdam. Wees er bij! Want het belooft een aantrekkelijke en informatieve meeting te worden. Meld u aan via office@flexservice.com.


Programma
Donderdag 5 en vrijdag 6 februari is het programma als volgt:

13:00 – 13:30 uur: Ontvangst in gebouw Las Palmas, studiozaal (t/o Cruise Terminal Rotterdam)

13:30 – 13:45 uur: Opening door Han de Groot, algemeen directeur FlexService

13:45 – 14:30 uur: Terugblik op Release 3.6: De afgelopen tijd is veel nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het pakket. We zetten deze nieuwe functionaliteit, waar u morgen al mee aan de slag kunt, voor u op een rij. Natuurlijk met de praktische toepassing, zoals die nu al bij uw collega’s in gebruik is. Presentatie Marcel Kolff (productontwikkeling) en Nardo Lambregts (operatie)

14:30 – 14:45 uur: Pauze

14:45 – 15:30 uur: Vooruitblik op Release 4.0 en verder: FlexService introduceert dit voorjaar Release 4.0. Maak kennis met de gewijzigde interface van het pakket, die nieuw is, maar toch vertrouwd. Ook aandacht voor WebServices en de verdere plannen van FlexService voor 2009.

15:30 – 15:45 uur: Een kort, aansprekend verhaal door Bergman & Van Laake, kunstkenners.

16.00 – 18.00 uur: Beursbezoek en borrel.
Na afloop van het programma heeft u toegang tot de beurs. Art Rotterdam is een bijzondere en inspirerende belevenis.

U kunt zelf rondwandelen, maar ook mee met een rondleiding door een kunstexpert. Die laat u net even anders kijken.


Aanmelden
Meld u aan voor deze interessante middag. Wij sturen u informatie over route en locatie. Gebruik voor uw aanmelding het > Aanmeldingsformulier

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek