loading
views

11 2008 – Salary & Benefits Guide 2008-2009 Robert Half

Datum November 2008
Titel Salarissen blijven licht stijgen
Auteur/Bron Robert Half
Document Salary & Benefits Guide 2008-2009
Samenvatting De salarissen stijgen, ondanks de tegenvallende economie, nog steeds licht. Ook binnen de banksector, waar de vraag naar financieel personeel bovendien hoog blijft. Het verschil wordt gemaakt door de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit blijkt uit de vierde editie van de Accountemps en Robert Half salarisgids die een overzicht geeft van de beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden voor financiële en boekhoudkundige professionals in Nederland. De Salary & Benefits Guide 2008-2009 is gebaseerd op een onderzoek dat werd uitgevoerd bij meer dan 700 financiële en boekhoudkundige professionals.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek