loading
views

11 2008 – Rapporten participatie arbeidsmarkt IWI

Datum November 2008
Titel IWI: meer aandacht nodig voor kansarme werkzoekende
Auteur/Bron SZW
Document Kansen en belemmeringen en Zicht op iedereen doet mee
Samenvatting Werkzoekenden die zelf niet in staat zijn om werk te vinden, moeten meer hulp krijgen bij het vinden van een baan. De hulpverlening van CWI, UWV en gemeenten is de afgelopen jaren al veel verbeterd, maar zou nog wel aan kracht en snelheid kunnen winnen. De mensen die de hulp het hardst nodig hebben krijgen die nog niet in voldoende mate. Bovendien krijgen ze vaak dezelfde hulp als mensen die makkelijk zelf werk kunnen vinden. Dat blijkt uit de onderzoeken ‘Kansen en belemmeringen’ van de Inspectie Werk en Inkomen (IWI) en ‘Zicht op iedereen doet mee’.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek