loading
views

Samenwerking Van Gerwen en uitzendbureau PE People

Logo Pe People25 november 2008

Opleidingscentrum van Gerwen uit Zeeland en uitzendorganisatie PE People, zijn een samenwerking aangegaan. Alle medewerkers van PE People die daarvoor in aanmerking komen, gaan de gecertificeerde opleiding tot hef- en reachtruckchauffeur volgen.

Aangezien PE People een internationale arbeidsbemiddelaar is en voornamelijk met Polen werkt, biedt van Gerwen deze opleiding geheel in het Pools aan.

Specialisten
PE People is een uitzendorganisatie, gespecialiseerd in het werven van tijdelijk personeel, voornamelijk afkomstig uit Oost-Europese landen. PE People is al jaren actief in de werving en selectie van Poolse medewerkers. Om deze werknemers nog beter uit te rusten voor hun taak, worden diverse wijzen van scholing geboden.

Bijscholen in het Pools
Medewerkers met een erkend diploma worden steeds belangrijker. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is het streven jaarlijks 400 medewerkers door van Gerwen op te leiden tot hef- en truckchauffeur. Sinds de start van dit traject enkele maanden geleden, hebben 70 personen met succes de opleiding bij PE People in Nistelrode gevolgd. De opleidingen worden gegeven door erkende Pools- en Nederlandstalige instructeurs en bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Arbo-eisen

Anthony Hendriks, vestigingsmanager van PE People in Nistelrode legt uit waarom is gekozen voor deze opleiding. “Medewerkers van de meeste van onze opdrachtgevers moeten voldoen aan allerlei Arbo-normen en eisen. Uiteraard moeten ook de door ons uitgezonden mensen hieraan voldoen. We hebben contact gezocht met een specialist en kwamen al snel terecht bij van Gerwen. Zij bieden als enige de opleiding in het Pools en zo kunnen we iedereen de opleiding laten volgen.” Bjorn van de Weem van van Gerwen vult aan dat er bij hen vanuit de klant wordt gedacht: “Wanneer het dus nodig is mensen op zaterdag te scholen, dan doen we dat. Wij kunnen heel flexibel en snel plannen en dus snel inspringen op wijzigingen wanneer dat aan de orde is voor onze klant.”

Flexnieuws – meer over de flexmarkt
> meer nieuws

Bron: VIA, 25 november 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek