loading
views

11 2008 – Aan de slag met een doeltreffend arbeidsmarktbeleid

Datum November 2008
Titel Re-integratie te duur en ineffectief
Auteur/Bron CSI
Document Aan de slag met een doeltreffend arbeidsmarktbeleid
Samenvatting Re-integratie levert momenteel nog te weinig op, één werkloze aan een vaste baan helpen kost 537.000 euro. Het arbeidsmarktbeleid moet daarom effectiever. Hierbij valt te denken aan eenvoudiger procedures om zonodig uitkeringen te korten. Dat is de kern van het advies ‘Aan de slag met een doeltreffend arbeidsmarktbeleid’, uitgegeven door het Nicis College van Stedelijke Innovatie (CSI) van Nicis Institute. Het CSI adviseert steden op een aantal maatschappelijke thema’s. Momenteel zijn er zo’n 240.000 onvervulde vacatures en een miljoen werklozen

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek