loading
views

USG People wint FD Gazellen Award 2008

Logo USG People19 november 2008

Uitzendorganisatie USG People is voor de tweede maal op rij verkozen tot snelst groeiende grote onderneming in Flevoland.


USG People is gisteren winnaar geworden van de FD Gazellen Award 2008 van de provincie Flevoland en werd daarmee eerste uit 676 genomineerden. Het Financieele Dagblad reikte voor het vijfde jaar de awards uit voor de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. USG People ontving de prijs gisteren tijdens een feestelijke bijeenkomst voor de regio Midden-Nederland (Utrecht en Flevoland) in Utrecht.

USG ‘grote’ winnaar
De Awards worden per provincie uitgereikt aan de winnaars in de volgende drie categorieën: ‘klein’ (EUR 100.000 – euro 2 mln omzet), ‘middelgroot’ (EUR 2 mln – euro 30 mln omzet) en ‘groot’ (EUR 30 mln omzet of meer). USG People is winnaar geworden in de categorie ‘groot’. Naast het hoofdcriterium omzetgroei is er ook gekeken naar criteria als winstontwikkeling en financiële gezondheid.

USG People over de Gazellen Award
“Ik ben bijzonder vereerd en trots voor de tweede keer de FD Gazellen Award te mogen ontvangen. Deze erkenning voor onze organisatie, en daarmee voor onze mensen, wordt door alle medewerkers zeer gewaardeerd. Ook deze tweede award zal weer een prominente plek krijgen in ons hoofdkantoor in Almere” zegt Ron Icke, CEO van USG People.

Flexnieuws – meer over de flexmarkt
> meer nieuws

Bron: USG People, 19 november 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek