loading
views

Payned neemt Flexability Group over

Logo Payned
Logo Flexability

18 november 2008
FleXXability BV zal zelfstandig opereren vanuit haar hoofdkantoor te ’s-Hertogenbosch en vanuit de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Medio 2009 zal ook een vestiging geopend gaan worden in Noord Nederland.

Payned payrolling heeft alle activiteiten overgenomen van de Flexability Group Bv. De payrollorganisatie breidt daarmee haar dienstverlenende taken uit en wijzigt haar naam in FleXXability BV.

Werving, selectie, opleiding en detachering
FleXXability zal zich richten op werving, selectie, opleiden en detachering van hoger opgeleide horeca medewerkers in heel Nederland. Via FleXXability werken zo’n 280 arbeidskrachten bij opdrachtgevers. Locaties van FleXXability bevinden zich in onder meer Rotterdam, Amsterdam, Scheveningen, Hilversum en Eindhoven. Flexxability wordt, evenals Payned payrolling, een 100% dochteronderneming van Flexovest BV.

De website
Binnenkort zal er vanaf de site www.payned.nl een doorlink mogelijk zijn naar FleXXabilty. Tot die tijd kan men terecht op www.flexabilitygroup.nl. Ook de site www.horecabijbaantje.nl is een activiteit van FleXXability.

Gerelateerd nieuws
> Payned op overnamepad A’dam

Referentie FlexService – Payned

> meer

Flexnieuws – meer over de flexmarkt
> meer nieuws

Bron: FleXXability Group, 18 november 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek