loading
views

11 2008 – India’s Borderless Workforce

Datum November 2008
Titel Steeds meer mobiel talent uit India
Auteur/Bron Manpower
Document India’s Borderless Workforce
Samenvatting Op de internationale arbeidsmarkt groeit het aantal werknemers dat permanent migreert, of voor een korte termijn verandert van werkomgeving. Werknemers nemen een baan bij hetzelfde bedrijf in een ander land, of bij een andere internationale werkgever, ook veranderen ze daarbij van functie. Bedrijven op hun beurt huren werknemers in uit alle hoeken van de wereld, en soms sturen ze hun werknemers er ook op uit, de grens over. Een van die landen die wereldwijd arbeidskrachten levert en steeds meer mobiel talent produceert, is India. Dit staat in het onlangs door Manpower gepubliceerde witboek the Borderless Workforce: 2008.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek