loading
views

11 2008 – Beleidsdoorlichting Arbeidsverhoudingen SZW

Datum November 2008
Titel Niet baan- maar werkzekerheid centraal
Auteur/Bron SZW
Document beleidsdoorlichting Arbeidsverhoudingen
Samenvatting De klassieke vaste baan voor het leven minder is minder vanzelfsprekend dan vroeger. Niet baanzekerheid maar werkzekerheid komt centraal te staan. Hierbij hebben werkgevers- en werknemersorganisaties een wezenlijke rol en verantwoordelijkheid. Dit staat in de beleidsdoorlichting Arbeidsverhoudingen die minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid naar de Tweede Kamer stuurt. De overheid wil goede arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers bevorderen en biedt daarvoor waar nodig de (wettelijke) kaders.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek