loading
views

11 2008 – Arbeidsmarktenquête 2008

Datum November 2008
Titel Internationale arbeidsmarkt bedreigt lager opgeleide werknemers
Auteur/Bron RWI
Document arbeidsmarktenquête 2008
Samenvatting De internationalisering van de arbeidsmarkt biedt met name kansen voor hoger opgeleiden, voor laag opgeleiden en werkzoekenden is de internationalisering een bedreiging. Dat blijkt uit de resultaten van de Arbeidsmarktenquête 2008, gehouden in het kader van het Najaarscongres van de RWI op 30 oktober 2008. Onder andere door de toenemende mate van offshoring van laag gekwalificeerde arbeid, vormt de internationalisering voor laagopgeleiden en werkzoekenden een bedreiging. Tijdige investeringen in kennis en competenties van deze groep kan echter leiden tot een verbetering van hun positie.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek