loading
views

Recruitment Charity Event

Logo recruitment charity
11 november 2008

Uitzendbureaus, W&S bureaus, detacheerders, corporate reruiters en recruitment technologiebedrijven kunnen op 12 december hun imago vergroten tijdens het Recruitment Charity Event in Utrecht.

De volledige inkomsten van het event gaan naar twee, relatief kleine, stichtingen die actief zijn met het verbeteren van onderwijs in Afrika, Viafrica en Teachers4Teachers.

De stichtingen
Viafrica houdt zich ‘hands on’ bezig met het stimuleren van IT onderwijs in Afrika, door het inrichten van klaslokalen in lagere en middelbare scholen en het trainen van docenten om leerlingen te leren omgaan met computers. Teachers4Teachers is een samenwerking tussen het Nederlandse en Keniaanse onderwijs die zich sterk maakt voor kennisuitwisseling op onderwijskundig gebied.

De opzet
Tijdens het Recruitment Charity Event zal de gelegenheid zijn te netwerken onder het genot van live muziek. Tevens zijn er twee schilders die live een schilderij maken, dat geveild zal worden op de charity veiling, waarvan de opbrengsten ook volledig naar het goede doel gaan.
Omdat alles gratis beschikbaar gesteld is door een lange lijst met sponsoren, gaan alle inkomsten 100% naar het goede doel. Er worden voor dit event geen kosten gemaakt die niet door bedrijven of privé personen betaald worden.

Inschrijving
Inschrijven kan via www.recruitmentcharity.nl. De bedrijfsnaam komt dan bij de aanwezige bedrijven op de site erbij te staan; hoe meer mensen van het bedrijf, des te groter de naam in de ‘tag cloud’ staat.

Flexnieuws – meer over de flexmarkt
> meer nieuws

Bron: recruitmentcharity.nl


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek