loading
views

Manpower gaat samenwerking aan met KLM

Manpower_logo.jpg6 november 2008
Hans Leentjes, Algemeen Directeur Manpower: “We zijn zeer blij met deze samenwerking! KLM staat voor een stevig, aantrekkelijk merk, waar wij graag de juiste mensen voor vinden. Uitgangspunt in deze samenwerking is dat wij KLM bedienen vanuit één loket, te weten vanuit ons bedrijfsonderdeel Manpower Onsite Solutions. Dat biedt de mogelijkheid om op een overzichtelijke en professionele manier invulling te geven aan deze samenwerking en waar mogelijk tot procesverbetering te komen.”

KLM heeft er een nieuwe, vaste leverancier van personeel bij, te weten Manpower. Beide partijen zetten afgelopen vrijdag 31 oktober hun handtekening onder de samenwerking.

Werving en selectie
Manpower zal zich richten op het werven en selecteren van personeel voor diverse divisies binnen KLM, zoals Ground Services. Engineering and Maintenance, Inflight services en Cygnific Het betreft uiteenlopende functies, van bagagemedewerker tot stewardess, van secretaresse tot business analist, dat wil zeggen van VMBO- tot en met HBO-niveau.

Samenwerking met Air France
Er zal tevens een verregaande samenwerking met Manpower Frankrijk en Air France worden gezocht om zodoende meer synergie te creëren en van elkaar te leren. Manpower Frankrijk is al enige jaren leverancier van flexkrachten bij Air France en beschikt over veel kennis met betrekking tot de luchtvaartindustrie.

FlexNieuws
> meer

Bron: Manpower, 6 november 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek