loading
views

Meer dan 100.000 vacatures op 6e Landelijke Banenmarkt

30 september 2008

De zesde Landelijke Banenmarkt, het grootste banenevenement van Nederland, zal donderdag 9 oktober plaats vinden op honderd locaties in Nederland.

De Landelijke Banenmarkt is georganiseerd door CWI, UWV en gemeenten. De organisatie richt zich op alle werkzoekenden, van herintreder tot positieverbeteraar en van starter tot 45-plusser. Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar werkzoekenden die al langere tijd zonder werk zitten. De banenmarkt wordt geopend door staatssecretaris Aboutaleb.

Meer dan 100.000 vacatures
De Landelijke Banenmarkt is het grootste banenevenement in Nederland, met een aanbod van meer dan honderdduizend vacatures en tweeduizend werkgevers, verdeeld over honderd locaties in het land. De officiële opening vindt plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam en wordt verricht door staatssecretaris Aboutaleb van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer kans op werk
Op alle locaties kunnen bezoekers deelnemen aan activiteiten om hun kansen op werk te vergroten. Er zijn workshops over solliciteren, netwerken en (in samenwerking met de Kamer van Koophandel) het starten van een eigen bedrijf. Werkzoekenden die al langere tijd geen baan hebben, worden over de banenmarkt gegidst door hun eigen werkcoach. Op diverse locaties biedt de CV-dokter hulp bij het schrijven van een CV. Ook is er informatie over werken in het buitenland en kunnen bezoekers online tests doen om beter inzicht te krijgen in hun interesses en kwaliteiten.

Locaties
De Landelijke Banenmarkt vindt plaats op donderdag 9 oktober van 14.00 tot 20.00 uur op bijna honderd vestigingen van CWI, UWV en gemeenten in Nederland. In enkele grote steden bundelen de vestigingen hun krachten en wordt de banenmarkt gehouden op één locatie. De toegang is gratis. Voor een overzicht van alle locaties en voor meer informatie over de lokale activiteiten zie de site van werk.nl.

Arbeidsmarkt – vacatures
> meer nieuws

Bron: CWI, 30 september 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek