loading
views

Adecco: vooruitgang in bod op DNC

29 september 2008

Adecco Nederland is tevreden met de vooruitgang die wordt gemaakt met de voorbereiding van haar overnamebod op DNC De Nederlanden Compagnie N.V.

Dit maakte Adecco vandaag in een persbericht bekend.

Voorbereidingen overname
Op 1 september 2008 had Adecco S.A. aankondigd dat voorwaardelijke overeenstemming was bereikt met DNC De Nederlanden Compagnie N.V. over een aanbevolen openbaar bod van Adecco Nederland Holding B.V. op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van DNC tegen een biedprijs in contanten van EUR 12,25 per aandeel. Nu bevestigt Adecco Nederland dat in samenwerking met DNC goede vooruitgang wordt gemaakt met de voorbereidingen voor het overnamebod.

Gezamenlijke melding
Adecco Nederland en DNC hebben op 16 september 2008 een gezamenlijke melding ingediend over hun voornemen tot een concentratie bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. DNC heeft haar ondernemingsraden om advies gevraagd over het bod. Adecco Nederland heeft haar ondernemingsraden geïnformeerd over het voorgenomen bod. Adecco Nederland wil het verzoek tot goedkeuring van het biedingsbericht over het voorgenomen bod in de komende weken aan de Autoriteit Financiële Markten voorleggen. Fortis Corporate Finance & Capital Markets treedt op als financieel adviseur van Adecco.

Bron: Adecco Nederland, 29 september 2008

FlexNieuws
> meer

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek