loading
views

09 2008 – Nieuwe grenzen, oude praktijken

Datum September 2008
Titel SNCU: meer straf voor malafide bemiddeling
Auteur/Bron Research voor Beleid
Document Nieuwe grenzen, oude praktijken
Samenvatting Malafide arbeidsbemiddeling kan alleen het hoofd worden geboden door de opdrachtgevers, zoals tuinders en bouwbedrijven, te bestraffen wanneer zij met malafide bureaus in zee gaan. Dat staat in het rapport Nieuwe grenzen, oude praktijken van onderzoeksbureau Research voor Beleid in opdracht van Stichting Naleving Cao voor Uitzendkrachten (SNCU). Ook meldt het rapport dat de overheid beter moet handhaven. De helft van de Oost- en Midden-Europese uitzendkrachten die in Nederland werkzaam zijn, wordt zwaar onderbetaald.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek