loading
views

09 2008 – Convenant huisvesting arbeidsmigranten West-Brabant

Datum September 2008
Titel Uitzendbranche tekent convenant huisvesting
Auteur/Bron NBBU, ABU, VIA en gemeenten
Document Convenant huisvesting arbeidsmigranten West-Brabant
Samenvatting De drie koepelorganisaties in de uitzendbranche hebben donderdag met zes gemeenten in West-Brabant een convenant ondertekend om zich in te spannen voor goede huisvesting van arbeidsmigranten. Het convenant, dat door de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Steenbergen, Halderberge en Moerdijk is ondertekend, ondersteunt uitzendbureaus die zijn aangesloten bij de brancheorganisaties ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en VIA (Vereniging van Internationale Arbeidsbemiddelaars) bij het regelen van adequate huisvesting voor buitenlandse werknemers.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek