loading
views

Referentie Flexaforte


Foto ‘Wij zijn overgestapt van een zelf-ontwikkelde frontoffice-applicatie op FlexService. Onze Duitse automonteurs en bouwvakkers checken nu online hun loonstroken en betalingen naar Duitse rekeningen. Met FlexService winnen we niet alleen tijd, maar ook vertrouwen.’

Berend van Berkel,
directeur Flexaforte Eurocap
16 september 2008

Logo

Flexaforte levert sinds 1997 vast en tijdelijk personeel in de autobranche en de bouw. In de autobranche zijn dat zowel Duitse als Nederlandse monteurs; in de bouw gaat het voornamelijk om Duitse krachten. Flexaforte kent als geen ander de processen en de cultuur in de inlenende bedrijven en werkt sinds 2005 met FlexService. Meer weten over betrouwbare dienstverlening? Vraag het b.vberkel@flexaforte.nl.


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek