loading
views

Starten met betrouwbare software

16 september 2008

Wie een uitzendbureau start, werkt aan veel zaken tegelijk. Het laatste wat je wilt, is zorgen over je bedrijfssoftware. Daarom levert FlexService een eenvoudig, veilig en betrouwbaar product: FlexService Go!


Klaar voor de toekomst
Met FlexService Go! ben je klaar voor de toekomst. De software is zeer gebruiksvriendelijk. Je gebruikt Go! online, waar en wanneer je wilt.


Advies of begeleiding?
Wil je advies over of begeleiding bij een start met voorsprong? Onze consultants helpen je graag met praktische tips. Neem contact op met Arjan Seunninga, manager Implementatie en Support, telefonisch bereikbaar op 035-6464400.


Meer weten?
> Check hier de prijzen en de voordelen


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek