loading
views

FC Utrecht Uitzendbureau organiseert ‘penaltyrace’

15 september 2008

FC Utrecht en Uitzendbureau FC Utrecht starten het nieuwe seizoen met een penaltyrace voor 10 amateurclubs in Utrecht en omgeving. De winnaar mag zich Penalty Kampioen van Utrecht noemen.

FC Utrecht Uitzendbureau is onderdeel van Nedflex, en organiseert de penaltyrace in het kader van de samenwerking met de sportclubs voor de jeugd. Nedflex zet in hoog tempo uitzendbureaus op in een 50/50 samenwerking met Vitesse, FC Den Bosch en 16 andere voetbalclubs. De winst van deze bureaus komt mede ten goede aan de clubs.

Aftrap nieuwe seizoen
Er zijn 10 amateurclubs die deelnemen aan de penaltyrace, allemaal RAC-clubs die min of meer aangesloten zijn bij FC Utrecht. De A- en B-junioren van de clubs die
meedoen krijgen de kans om Penalty Kampioen van Utrecht te worden. De deelnemende clubs zijn COV Desto, IJFC IJsselstein, JSV Nieuwegein, VV Maarssen, SV Sporting ’70, SV Kampong, Zwaluwen Utrecht ’11, VV De Meern, SV Houten en USV Elinkwijk. De aftrap vindt plaats bij SV Houten op woensdag 17 september.

Penalty Kampioen
De opzet bestaat uit een klassieke afvalrace zoals die op trainingen en op trapveldjes
gehouden wordt. Wie mist, ligt uit de race. De voorrondes beginnen bij de clubs zelf. De A- en B-junioren kunnen zich aanmelden op de website en zullen vervolgens gaan strijden. Van elke voorronde kunnen drie winnaars per categorie per club zich kwalificeren voor de halve finales op het sportcomplex Klein Galgenwaard. Daar zullen ze tegen de andere winnaars van de overige clubs gaan strijden voor een plaats in de finale. Deze wordt gehouden in de voetbaltempel van Utrecht, de thuishaven van FC Utrecht, het stadion Galgenwaard. Voorafgaand aan een thuiswedstrijd van FC Utrecht zullen zij gaan strijden om de titel van Penalty Kampioen van Utrecht. Het speelschema is te vinden op www.penaltykampioenutrecht.nl.

FlexNieuws
> meer nieuws over de flexmarkt

Referentie Nedflex >

Bron: FC Utrecht Uitzendbureau, 15 september 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek