loading
views

Van Dijk beste vakantiewerkgever 2008

27 augustus 2008

Op dinsdag 26 augustus is door CNV-voorzitter René Paas de CNV Jongeren-award voor de beste Vakantiewerkgever 2008 uitgereikt aan Van Dijk Educatie in Kampen.

Bij Van Dijk Educatie, groothandel in schoolboeken, vinden elke zomer ruim 1300 jongeren een vakantiebaan. Samen met uitzendorganisatie Proflex, onderdeel van USG People, wordt deze megaklus in goede banen geleid. Het zorgt voor tevreden gezichten, terwijl alle regels en wetten zo goed mogelijk worden nageleefd.

Welverdiend
Klaas Pieter Derks, voorzitter CNV Jongeren: ‘De vakantiekrachten hebben een arbeidscontract, loonstrookjes, pauzes en de werktijden zijn prima geregeld. Daarnaast worden ze tot in de wijde omgeving gratis van huis opgehaald en weer thuisgebracht na het werk. Met de sfeer zit het ook goed: Van Dijk krijgt een zeer hoge waardering van zijn vakantiemedewerkers. Een welverdiende winnaar.’

Vakantiekrachten nomineerden 8 werkgevers
Van Dijk Educatie uit Kampen is uit de 8 genomineerde bedrijven de gekozen winnaar. Het inspectieteam van CNV Jongeren, bestaande uit diverse leden en medewerkers van de jongerenvakbond, besloot na het bezoeken van de beste bedrijven dat Van Dijk de titel verdiende. Eervolle vermeldingen waren er voor kinderspeelparadijs Chimpie Champ uit Aalsmeer en Albert Heijn XL in Helmond, die ook zeer positieve waarderingen kregen. Op http://www.vakantiebaantje.com hebben meer dan 700 vakantiewerkers hun eigen vakantiebaantje getest. Scoorde het bedrijf goed, dan bestond de mogelijkheid de werkgever te nomineren. Tijdens de zomerperiode is het inspectieteam van CNV Jongeren het land ingetrokken om genomineerde werkgevers en vakantiekrachten te bezoeken en te interviewen.

Bron: CNV Jongeren, 26 augustus 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek