loading
views

Randstad verlengt sponsorship NOC*NSF

22 augustus 2008

Randstad en NOC*NSF hebben donderdag in Beijing hun partnerschap met vier jaar verlengd. NOC*NSF heeft de ambitie om onder meer in de top-10 van de wereld te komen.

Randstad ondersteunt die ambities de komende jaren als Partner in Sport door op meerdere vlakken haar Human Resources-expertise voor sporters en sportbonden in te zetten. Aldus het persbericht dat Randstad donderdag deed uitgaan. Het contract loopt tot en met 2012.

Ondersteuning en sponsoring
Randstad biedt de topsport en de breedtesport gerichte ondersteuning op het gebied van HR-zaken voor sportbonden. Het uitzendconcern sponsort als Partner in Sport het NOC*NSF de komende vier jaar tot en met de Olympische Spelen in Londen. Randstad werkt tevens mee aan het realiseren van de top-10 ambitie, de brancheversterking in de sport en het vergroten van het marktaandeel van de sport middels diverse projecten. Twee daarvan zijn Randstad Carrière Coaching, waar (oud-)sporters begeleid worden in het vormgeven van hun maatschappelijke carrière, en Combinatiebanen, waar overheid, sport en onderwijs samenkomen. Randstad kan ook hier een rol spelen als intermediair bij werving en selectie.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Randstad, 21 augustus 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek