loading
views

Referentie: Payroll Works


Foto 21 augustus 2008

‘Ondanks onze uitgebreide kennis van salarisadministratie bleek payrolling een ander vak. Met de hulp van de software en de kennis van FlexService zijn wij binnen het half jaar gegroeid naar een volwaardige payrollorganisatie. De concurrentiekracht blijkt effectief.’


Gertjan van Dam, Julius Kousbroek,
directie Payroll Works

Lees ook: Interview met Payroll Works, winnaar FD Gazellen Award 8 december 2011

Logo

Payroll Works biedt payroll services en salarisadministratie. Sinds dag 1 ligt de focus op kwaliteit en efficiency. Dat resulteert in optimale dienstverlening en uiterst scherpe tarieven. De visie: klaar voor de toekomst, transparantie en samenwerking. De software: FlexService. Meer weten over FlexOnline, periodeverloning en andere innovaties? Vraag het info@payrollworks.nl.

 


Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek