loading
views

De loonstrook nader bekeken

19 augustus 2008

Voor de meeste werknemers is de loonstrook
hét bewijs van wat ze verdiend hebben.

Daarom moet de loonstrook niet alleen voldoen aan strikte wettelijk vereisten, maar ook aan de hoge eisen van werknemers en van uzelf. Want hoe duidelijker en overzichtelijker de loonstrook is, des te minder vragen krijgen u en uw medewerkers erover.


Loonstroken in FlexService
FlexService kent enkele basisvarianten voor de loonstrook: een wekelijkse, een vierwekelijkse en een maandelijkse loonstrook. Daarnaast zijn er variaties in de presentatie van de reserveringen: als kolom aan de rechterkant of als blok aan de onderkant van de pagina. Deze basisvarianten kunnen heel eenvoudig worden aangepast aan uw eigen wensen: lettertype, bladspiegel, wel of geen logo, et cetera.


Puntsgewijze uitleg
De wekelijkse variant is in de flexmarkt de meest gebruikelijke. FlexService heeft er een uitleg bij geschreven waarop per item wordt aangegeven wat de betekenis is. U kunt hem hier downloaden en gebruiken voor uw eigen kandidaten.

>> Download Uitleg van de loonstrook


Meer weten?
U ziet het: FlexService zorgt ook hier voor duidelijkheid voor uw medewerkers. Wilt u advies over of begeleiding bij het optimaliseren van uw primaire proces? Onze consultants helpen u graag met praktische tips. Neem contact op met Arjan Seunninga, manager Implementatie en Support, telefonisch bereikbaar op 035-6464400.


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek