loading
views

Marcel Reijmers – kort curriculum

Marcel Reijmers
Marcel Reijmers

Hoofd Kenniscentrum FSGroep
Sinds eind 2012 is Marcel Reijmers Hoofd Kenniscentrum FSGroep.
Vanaf 2008 was Reijmers als operationeel directeur betrokken bij de start en uitbouw van PSC | platform tot een organisatie met 150 aangesloten intermediairs.
Vanaf 1 oktober 2007 was Marcel Reijmers werkzaam als business consultant en manager van het kenniscentrum bij dochteronderneming FlexService. Als consultant is hij verantwoordelijk geweest voor een groot aantal implementaties en heeft hij opdrachten uitgevoerd op het gebied van efficiency verbetering in het primaire proces bij uitzend- en payrollorganisaties.

Afkomstig van Luba Groep
Voor zijn komst naar FSGroep heeft Reijmers ruim 13 jaar bij de Luba Groep gewerkt, waarvan de laatste 7 jaar als manager Organisatie & Kwaliteit. In die functie was hij verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid van de Luba Groep; voor de processen en procedures op de vestigingen; het personeelsbeleid voor de flexkrachten en de servicedesk voor de vestigingen. Ook ontwikkelde en gaf hij trainingen op het gebied van de CAO en wet- en regelgeving. Daarnaast heeft hij twee subsidietrajecten van het Europees Sociaal Fonds (STOOF) succesvol afgerond. Voorts heeft Reijmers aan diverse projecten gewerkt met UWV en ABU om het verzuim onder flexkrachten terug te dringen.

Cie Screening
Reijmers is lid geweest van o.a. de commissie Screening binnen de ABU. Deze commissie houdt zich bezig met de NEN-norm.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek