loading
views

Vacaturezuil Defensie en Justitie bij CWI

12 augustus 2008

Op donderdag 7 augustus wordt op de Werkbeurs Verheeskade in Den Haag de eerste vacaturezuil van Defensie en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in gebruik genomen.

Op de Werkbeurs werken CWI, gemeente Den Haag en UWV samen. Werkzoekenden kunnen beroepenfilms bekijken, vacatures doornemen en deze vervolgens bespreken met adviseurs van CWI. In totaal krijgen honderd CWI-vestigingen een zuil met vacatures bij Defensie en DJI.

Taskforce Jeugdwerkloosheid
Defensie, DJI en CWI werken intensief samen om te komen tot een doeltreffende vacature-vervulling bij Defensie (Marine, Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee) en de Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Justitie. Deze samenwerking is in 2005 ontstaan vanuit het uitvoeringsconvenant ‘Taskforce Jeugdwerkloosheid’. Het plaatsen van vacaturezuilen op honderd vestigingen van CWI, in samenwerking met DJI, is onderdeel van het convenant.

Veel interesse in vacatures Defensie
CWI noemt de samenwerking van de afgelopen jaren zeer succesvol. In 2007 toonden 638 mensen via CWI interesse voor een baan bij Defensie. Dit jaar zal het aantal sollicitaties wellicht toenemen, afgaande op de 528 mensen die zich nu al geïnteresseerd hebben getoond.

Duurzame samenwerking
CWI levert ook regionale en landelijke arbeidsmarktanalyses die Defensie gebruikt voor haar wervingsbeleid. Defensie en CWI hebben begin 2007 besloten de samenwerking een duurzaam karakter te geven. De huidige samenwerkingsovereenkomst loopt tot 1 januari 2012

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: CWI, 7 augustus 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek