loading
views

TiP presenteert nieuw managementteam

6 augustus 2008

Uitzendonderneming TiP personeelsdiensten presenteert deze zomer een compleet vernieuwd managementteam. De directieleden zijn afkomstig van Tempo-Team en Adecco.

Het nieuwe managementteam zet in op het verder uitbouwen van de sterke positie in logistiek en productiepersoneel op de Veluwe, in Friesland en in Midden Nederland. TiP personeelsdiensten, onderdeel van de Humares Groep, gaat zich bovendien richten op het ‘Leerlingenconcept’. Het nieuwe managementteam is deze zomer aangetreden.

Het team

De nieuwe directieleden kunnen bogen op ruime ervaring in de uitzendbranche. Bedrijfsdirecteur Alexander Meijers (33) is al meer dan 10 jaar werkzaam in de sector. Zo bekleedde hij bij Tempo Team diverse organisatorische, commerciële en leidinggevende functies. Barbara Vaskó (38), benoemd tot regiomanager Midden-Oost Nederland, is afkomstig van Adecco Nederland waar zij vanaf 2000 de functies van vestigings- en regiomanager bekleedde. Ook Sebas Winkel (43), de nieuwe regiomanager Midden-Noord Nederland, is afkomstig van Adecco. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche en was bij zijn vorige werkgever onder andere branche- en vestigingsmanager. Bij Kenniscentrum Handel in Ede deed hij bovendien ruime ervaring op met het leerlingenwezen als leidinggevende van een team met opleidingsadviseurs.

‘Leerlingenconcept’
TiP personeelsdiensten zal zich onder het nieuwe management blijven richten op het plaatsen van personeel in logistieke en productiefuncties voor MKB ondernemingen op de Veluwe, in Friesland en in Midden-Nederland. Daarnaast gaat TiP zich richten op het bij Humares ontwikkelde ‘Leerlingenconcept’. Zo zal Tip leerlingen voor functies als procesoperator, warehousemedewerker en chauffeur goederenvervoer gaan opleiden tot goed inzetbare vaklieden. De samenwerking met de Belgische Humares dochter Impact Interim zal geïntensiveerd worden.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: TiP, 5 augustus 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek