loading
views

Fusie Antares en Match4

6 augustus 2008

ICT dienstverlener Antares en wervingsbureau Match4 zijn samengegaan in de Antares Match4 Groep. Het bedrijf hoopt hiermee meer ICT-specialisten aan zich te kunnen binden.

Het bedrijf denkt door de fusie de klanten breder te kunnen bedienen op het gebied van ICT resourcing.

Schuivende grenzen

Antares, ontwikkelaar van informatiesystemen voor onder meer de logistieke markt, zal de focus gaan leggen op het voortraject, met Antares Requirement Engineering (ARE). Match4 zal zich richten op projectdetachering en recruitment op de deelgebieden ICT, Administration & Operations en Young Professionals. De fusie is een voorbeeld van de schuivende grenzen tussen vaste en flexibele resources.

Alternatief talent op de arbeidsmarkt
Het nieuwe bedrijf telt 60 medewerkers. Volgens Ruud Rijsmus, een van de twee directieleden, biedt de fusie het bedrijf een betere toegang tot de markt voor flexibele professionals, en versterkt het de wervingspositie. “Voor onze recruitment activiteiten betekent dit gebruik kunnen maken van nog meer gespecialiseerde ICT kennis,” aldus directeur Richard Greve. Het bedrijf wil zich meer richten op werving en begeleiding van alternatief talent op de arbeidsmarkt. De organisatie zal vanuit twee vestigingen blijven werken: Nieuwegein en Amsterdam.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Bron: Match4, 15 juli 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek