loading
views

DPA en I-bridge Top ICT Werkgevers 2008

5 augustus 2008
CRF stelt jaarlijks, in samenwerking met gerenommeerde partners en een panel van experts, een lijst van topwerkgevers samen en doet daarnaast ook gespecialiseerd onderzoek naar werkgeverschap binnen de ICT-branche. CRF verzamelt al 16 jaar door middel van objectief onderzoek gegevens van werkgevers.

DPA flex professionals en I-bridge, de zelfstandige ICT-onderneming die onderdeel uitmaakt van de Randstad Groep, mogen zich tot de 22 Top ICT Werkgevers van 2008 rekenen.

Criteria
Het onderzoek naar de Top ICT-werkgevers moet young professionals, op weg naar de top, ondersteunen bij een weloverwogen keuze van hun werkgevers. Voor ICT-talenten gaat het tijdens het sollicitatiegesprek al lang niet meer om salaris maar om persoonlijke wensen, aldus CRF. Flexibiliteit, ontwikkeling en opleiding zijn belangrijkere criteria. In het onderzoek heeft het CRF werkgevers beoordeeld op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen, werkomstandigheden, opleiding & training en innovatie.

Top ICT werkgever
I-mage haalt op interne promotiekansen de hoogste score, 5 sterren, op 3 van de overige criteria krijgt I-mage er 4. Bij DPA zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden en innovatie goed voor vier sterren. Beide bedrijven mogen zich een jaar lang Top ICT Werkgever noemen.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

De 22 Top ICT Werkgevers 2008 >


Bron: CRF, augustus 2008

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek