loading
views

Stakingsmelding: Honeywell Emmen

1 augustus 2008

Op 4 augustus wordt gestaakt bij Honeywell.
De staking begint ’s avonds 3 augustus.

FNV Bondgenoten, CNV Bedrijvenbond en De Unie hebben laten weten hun leden werkzaam bij Honeywell te Emmen te hebben opgeroepen tot een staking met ingang van 3 augustus 2008 22.00 uur tot 4 augustus 2008 22.00 uur. De oproep tot staking van alle overwerk voor onbepaalde tijd blijft van kracht.

> Zie ook het eerdere stakingsbericht bij Honeywell van 7 juli j.l.


Stakingsmelding
Op grond van art. 10 Wet allocatie arbeidskrachten door intermediair(s) (hierna: Waadi) is het uitzendbureaus e.d. niet toegestaan arbeidskrachten ter beschikking te stellen aan bedrijven, ondernemingen of onderdelen daarvan, waar op dat moment een werkstaking, uitsluiting of bedrijfsbezetting heerst.
Volledige wettekst: Wet allocatie arbeidskrachten door intermediair(s) (Waadi)

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek