loading
views

Branchevereniging voor stagebemiddelaars

26 juli 2008 2008

Zowel stagebemiddelaars als stagiaires kunnen vanaf 6 juni terecht bij de Branchevereniging Erkende Stagebemiddelaars (BES).

De branchevereniging is opgericht door Internetvakbond en Stageplaza.nl vanwege het sterk stijgende aantal stagebemiddelaars. Het initiatief is ontstaan uit contact tussen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Tweede Kamer. Het ISO wees op de noodzaak om (internationale) stagebemiddeling in kaart te brengen.

Aanspreekpunt
De vereniging stelt zich naar eigen zeggen op als aanspreekpunt voor bedrijfsleven, overheid, onderwijs en studenten. Bovendien probeert zij de belangen van haar leden te behartigen door kennis en informatie te vergaren en te verspreiden, klachten op te vangen en een groter aanbod van stageplaatsen te creëren.

Kwaliteit stagebemiddelaars
ISO deed onder meer de aanbeveling om een brancheverenging op te richten. Daarop richtten de Internetvakbond en Stageplaza.nl de Branchevereniging Erkende Stagebemiddelaars (BES) op. De vereniging moet helderheid scheppen voor de overheid, het bedrijfsleven, studenten en onderwijsinstellingen over de kwaliteit van stagebemiddelaars.

Flexmarkt – nieuws
> meer nieuws

Flexmarkt – organisaties
> Vereniging BES

Arbeidsmarkt – jongeren & studenten
> meer nieuws

Bron: Stageplaza, 21 juli 2008


FlexService – home

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek