loading
views

Van zolderkamer naar miljoenenbedrijf

31 januari 2008

StudentenWerk is de grootste studentenuitzendorganisatie van Nederland en is de intermediair voor bijbanen.

Het bedrijf uit Hoofddorp groeit explosief. Afgelopen jaar is de omzet met 52% gestegen en zijn er vier nieuwe vestigingen geopend in Alkmaar, Arnhem, Den Haag en Tilburg. Ook in 2008 wordt weer een aanzienlijke groei verwacht. Tevens wordt dit jaar de eerste stap gezet voor expansie naar het buitenland.

Enorme omzetgroei
StudentenWerk heeft in 2007 een omzet laten zien van 38 miljoen; dit is een groei van 52%. Naast deze enorme omzetgroei is ook het aantal klanten met 96% gestegen en het aantal uitzendkrachten met 117%. Ook de database met profielen van kandidaten blijft zich uitbreiden. Inmiddels staat meer dan de helft van de studerend Nederland ingeschreven bij StudentenWerk.

Doelstelling 2008
Voor 2008 is de doelstelling een omzetgroei van 60%. StudentenWerk verwacht onder andere meer vacatures te gaan vervullen voor de overheid.  Daarnaast ligt de focus voor dit jaar vooral op de relatie met de huidige opdrachtgevers en kandidaten. De landelijke dekking wordt verstevigd met een aantal nieuwe vestigingen. De komende tijd worden er vestigingen geopend in, Leiden, Maastricht, Den Bosch en Leeuwarden.

StudentenWerk is een klant van Flexservice

Flexbranche – nieuws
»
Meer

Bron: StudentenWerk, 31 januari 2008


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.    

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek