loading
views

USG bundelt studentenmerken

31 januari 2008

USG People bundelt alle werkmaatschappijen die zich richten op studenten in één gespecialiseerd label. Het nieuwe ASA Student richt zich op arbeidsbemiddeling van HBO- en WO-studenten gedurende hun studie én tijdens de eerste fase van hun carrière.

Met het nieuwe bedrijf wil ASA Student, onderdeel van USG People, de meest complete bemiddelaar van hoog opgeleiden in Nederland worden. Op de Nederlandse arbeidsmarkt zal de komende jaren een ware strijd losbarsten om jong talent. “De succesvolle bedrijven van de toekomst zijn de werkgevers die er in slagen talent aan zich te binden”, zegt Ronald Kardol, algemeen directeur van ASA Student.
 
Drie labels
ASA Student heeft sinds deze maand drie labels: ASA Student Uitzendbureau, ASA Student Campus en ASA Student Career. “Per label maken we onderscheid naar de fase van de studie waarin de student verkeert en de behoefte aan arbeidsbemiddeling die de student op dat moment heeft. Per label maken we onderscheid naar de fase van de studie waarin de student verkeert en de behoefte aan arbeidsbemiddeling die de student op dat moment heeft”, aldus Kardol.
 
Asa Student Uitzendbureau
ASA Student Uitzendbureau bemiddelt HBO- en WO studenten naar een bijbaan op het moment dat zij willen bijverdienen. Dat gebeurt online en via één van de 22 vestigingen. Afgelopen juni werd ASA Student Uitzendbureau door opdrachtgevers en uitzendkrachten nog uitgeroepen tot ‘Flexmarkt Specialist 2007’, het beste gespecialiseerde uitzendbureau van Nederland. ASA Student Uitzendbureau combineert een persoonlijke aanpak met een groot netwerk.
 
ASA Student Campus
ASA Student Campus richt zich met vestigingen bij hogescholen op studierelevante werkervaring en opdrachten. Het bedrijf beschikt dankzij samenwerkingsverbanden met Hogeschool InHolland, Fontys, de Hogeschool Utrecht/Universiteit van Utrecht en de Noordelijke Hogeschool momenteel over acht vestigingen bij de opleidingen zelf. 
 
ASA Student Career
ASA Student Career bemiddelt studenten naar hun eerste baan en helpt werkgevers met het vinden van talent. De vestigingen – op dit moment is er al een vestiging in Amsterdam centrum – worden verspreid over het land, krijgen een regionale dekking en zullen gemakkelijk bereikbaar zijn voor zowel HBO- en WOstudenten die een eerste vaste baan zoeken als voor opdrachtgevers die geschikte werknemers zoeken. Samen met het netwerk van USG People biedt ASA Student Career studenten op deze vestigingen werving & selectie, detachering, traineeshipsen op maat gemaakte recruitment concepten.

All4Students
Naast de eigen geheel vernieuwde website gaat ASA Student intensief samenwerken met All4Students, dat onder studenten en afgestudeerden populaire sites als Studentenbaan.nl, Stages.nl en Alumniweb.nl exploiteert. ASA Student heeft zo toegang tot een onafhankelijke studentencommunity en een actuele databank met ruim 200.000 studenten. Met de strategische samenwerking met All4Students geeft ASA Student een krachtige impuls aan zijn internetstrategie.

Flexbranche – nieuws
»
Meer

Bron: USG People, 31 januari 2008


Ontvang met FlexNieuws gratis actuele vakinformatie! Meld je hier aan.   

FlexService levert software voor flexibele arbeid.

FlexOffice is het online service centre voor de snelste en beste urenverwerking.

Gerelateerd nieuws

  • Geen gerelateerde berichten gevonden.

Meer uit deze rubriek